Kurbanlıklar gelmeye başladı.

Her sene kurbanlık getirerek, ilçede önemli sayıda satış yapan Musa İvak, bu senede yine geçen yıllardaki sayıda büyük baş hayvan getirdiklerini ve çadırların faaliyete geçmesiyle pazara çıkartacaklarını belirterek, ‘’Kendi çiftliğimizde beslediğimiz kurbanlıkları getirip satışa sunacağız. Her sene olduğu gibi yine aynı sayılarda satış yapılmasını bekliyoruz. Bu sene sayıyı biraz daha arttırdık. Kurbanlık satış fiyatları henüz daha netleşmedi ama 2016 yılına ait fiyatlara yakın rakamlarda olmasını bekliyoruz’’ dedi.

Kurban satıcıları, 2017 fiyatlarının en fazla kilo başına 2-4 lira arasında fark etmesini bekliyorlar. Bu sene ekonomik sıkıntılar, nakit paranın piyasada fazla dolaşmaması ve alım gücü gibi faktörler nedeniyle beklenen artışın olmayacağı söyleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817