KURT: “LGS DERECELERİ BİZİ ÇOK SEVİNDİRDİ”

Ensar Vakfı Körfez Şube Başkanı Özcan Efe ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, ilçe genelindeki protokol ziyaretlerini sürdürüyor. Efe ve şube yöneticileri geçtiğimiz günlerde Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt ile makamında bir araya geldi. Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşma sırasında Müdür Kurt, açıklanan LGS’de elde edilen başarının kendilerini gururlandırdığını dile getirdi.

“GENÇLERİMİZİ DESTEKLİYORUZ”

Açıklanan sınav sonuçlarına göre ülke genelinde çok önemli denilebilecek dereceler elde ettiklerini kaydeden Kurt, “İlk 10’da, 100’de ve 1000’de Körfez ilçemizden çok sayıda öğrencimiz bulunuyor. Bu durum hepimiz açısından çok değerlidir. Öğrencilerimiz kutluyoruz. Başarılarının devamını diliyoruz. Ayrıca bizler de eğitim camiası olarak öğrencilerimizin, gençlerimizin önünü açmak ve başarılarının devamını sağlamak adına her türlü desteği vermeye hazırız” dedi.

“BAŞARI BİZİ DE MUTLU ETTİ”

Başarının kendilerini de fazlasıyla mutlu ettiğini dile getiren Ensar Vakfı Körfez Şube Başkanı Özcan Efe de, “Açıkladığınız bu dereceler yapılan eğitim projelerinin sonuca ne kadar etki ettiğini gösteriyor. Başta öğrencilerimizi, velilerimizi ve sizleri tebrik ediyoruz” açıklamasında bulundu. Buluşma eğitim alanında yapılabilecek iş birliklerinin konuşulduğu sohbet ile devam etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817