banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Kurt, Partililerle Seçim  Dönemini İstişare Etti

İYİ Parti’den Kocaeli milletvekili aday adayı olan Nilay Kurt, saha çalışmalarına devam ediyor. İlçelerde yaptığı gezilerinde esnafı ziyaret eden, sivil toplum kuruluşları ile buluşan ve gördüğü yakın ilgi ile dikkat çeken Kurt, önceki akşam da partisinin Körfez ilçedeki yöneticileri, kurucuları ve kalabalık bir grupla birlikte istişare toplantısı düzenledi.

ESKİ İLÇE BAŞKANLARI DA KATILDI

Düzenlenen istişare buluşmasına, partinin Körfez İlçe Kurucu Başkanı İbrahim Ömer Toyran, önceki dönem ilçe başkanı Cahit Sürüm, son kongrede ilçe başkan adayı olan Ayşegül Dinç, eski teşkilat başkanı Tugay Polat, ilçe yöneticileri, mahalle bazında yöneticilik yapan isimler ve çok sayıda İYİ Partili katıldı. Buluşmada partililere seslenen milletvekili aday adayı Nilay Kurt, gördüğü yakın ilgi karşısında büyük moral buldu.

TARİHİ SORUMLULUK!

Açıklamasında; 14 Mayıs seçimlerinin önemine değinen aday adayı Nilay Kurt, “Türkiye tarihi ve çok önemli bir seçime giriyor. Bu dönemde teşkilatlar olarak bir ve beraber olmak durumundayız. Bugün İYİ Parti’mize, Millet İttifakı’na ve cumhurbaşkanı adayımıza destek vermek, derinden hissettiğimiz tarihi sorumluluğumuzun gereğidir.

“15 MAYIS SABAHI İYİLERİN İKTİDARINA UYANACAĞIZ”

Bu dönemde milletimize hizmet etmek düşüncesi ve kararlılığı ile milletvekili aday adayı oldum. Gösterdiğimiz yakın ilgi ve destek mesajlarımız beni bu yolda çok mutlu etti. Burada yaptığımız istişare hepimize hayırlı olsun. Türkiye 15 Mayıs sabahı yeni bir döneme ve iyilerin iktidarına uyanacaktır. Listeye girsek de, girmesek de partimiz, teşkilatımız ve Türkiye için çaba göstereceğimi açıkça belirtmek istiyorum” dedi ve toplantıya katılan tüm dostlarına teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826