Kurtaran, Destici’yi Davet Etti

Teşkilatın ilçe kongresi 31 Ekim Pazar günü saat 14.00’te, Körfez Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek. Mevcut başkan Bayram Kurtaran, genel kurulda tek aday olacak. İlçe başkanı Kurtaran, beraberindeki heyetle birlikte kongre için başkent çıkarması yaptı.

DESTİCİ KATILACAK

BBP İl Başkanı Remzi Kaya’nın da yer aldığı ziyarette ilçe başkanı Bayram Kurtaran, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ile parti genel merkezinde bir araya geldi. Destici’yi 31 Ekim’deki genel kurula davet eden Kurtaran, olumlu yanıt aldı. Genel başkan Destici, parti teşkilatı ile bir araya gelmekten mutlu olacağını dile getirdi.

ANITKABİR ZİYARETİ

Öte yandan BBP İlçe Başkanı Bayram Kurtaran ve yönetimi, Ankara’daki temasları sırasında, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kabrini ziyaret etti. BBP’liler Anıtkabir’de Atatürk için dualar etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817