KURT: “FATMA HANIM, BAŞKAN  OLDUĞU İÇİN PİŞMANDIR”

Milliyetçi Hareket Partisi’nde (MHP) genel merkez tarafından Aydın Ünlü’nün görevden alınmasının ardından MHP Kocaeli İl Başkanlığına getirilen Av. Yunus Emre Kurt, görev başında geçirdiği bir yıllık süreci düzenlediği basın toplantısı ile değerlendirdi. İlk günden bu yana yapılan parti çalışmalarını anlatan Kurt’un basın toplantısı, il binasındaki Alpaslan Türkeş Konferans Salonu'nda gerçekleşti.

EN GENÇ İL BAŞKANI

Yönetim kurulunun yanı sıra ilçe teşkilatlarından da temsilcilerin yer aldığı toplantıda durum değerlendirmesi yapan MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt, Türkiye’nin en genç il başkanı olduğunu hatırlattı ve “Kocaeli’de ilk defa bir ocak başkanı MHP’de il başkanlığı gibi bir göreve getirildi” dedi. Başkan Kurt ayrıca, yaptıkları çalışmaları duyurmak için dergi çıkardıklarını açıkladı.

CUMHUR İTTİFAKINI UNUTMADI

MHP Kocaeli İl Başkanı Av. Yunus Emre Kurt basın toplantısındaki konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Bir yıllık süreçte partime teşekkür ederken bir teşekkürü de Cumhur İttifakı üyelerine etmek istiyorum. Başta AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş’e, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a özel olarak teşekkürlerimi sunmak istiyorum.

“HÜRRİYET PİŞMAN OLMUŞTUR”

Ayrıca Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ı kentimize hiçbir ayrım yapmadan yaptığı hizmetlerden dolayı kutluyorum. 2019 yılında seçilmesi sonrası gerçekten durmadan çalışıyor. Fakat hemen yakınımızda olan İzmit Belediyesi sürekli çalıştırılmıyorum edebiyatı yaparken Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın projeleri tek tek hayata geçiriyor. İzmit Belediyesi’nin değerlendirilecek yanı yok, inşallah Fethiye Caddesi’ni bitirirler de yapmış göründükleri bir şeyler olur. Açıkçası Fatma hanımım milletvekilliğini bırakıp belediye başkanı olduğu için pişman olduğu inancını taşıyorum.

“7 BİN KİŞİ MHP’YE ÜYE OLDU”

Göreve geldiğimiz ilk günün ardından bakanlarımızı il başkanlığımızda ağırladık. Üye katılım çalışmalarımız kapsamında 7 bin üyenin kabul formları şu anda il başkanlığımızda bulunuyor. Bir kısım üyemizi genel merkeze bildirmiş durumdayız. Bugüne kadar olmamız gereken tüm programlara katıldık. Göreve geldikten sonra çok büyük bir ilgi oluştu. Tam 20 bin kişiyi parti binamızda ağırladık.

“DERNEKLERİMİZ ÇOK ÖNEMLİ”

İlk günden bu yana hemşehri derneklerimizi ve kentimizdeki tüm sivil toplum kuruluşlarımızı önemseyen, onlarla sürekli iletişim halinde olan bir anlayışı benimsedik. Hemşeri derneklerini çok önemsiyoruz, bugüne kadar bu derneklerimizin ziyaret edilmesine özel bir çalışma gözü ile baktık.

“GENEL MERKEZ YANIMIZDA”

Yönetim kurulumuz ve özel çalışmalarımızı dahil ederek söylüyorum; bizim hesabını veremeyeceğimiz hiçbir işimiz olmadı. Çok şükür genel merkezimiz de her zaman bizim yanımızda oldu. Desteklerini bizden hiç esirgemediler. Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli bugüne kadar hiçbir konuda yanılmadı.

“2023’E KADAR DURMAK YOK!”

Milliyetçi Hareket Partimiz ülke genelinde ve Kocaeli’de çok iyi bir noktaya erişti. Yapılan bu çalışmaların sonuçlarını Haziran 2023’te yapılacak cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimlerinde göreceğiz. Gelecek yıl partimiz adına çok iyi sonuçlar alacağımızdan şüphemiz yok. Fakat 18 Haziran 2023 tarihine kadar çalışarak bunu yapacağız. Ben buradan bu göreve beni layık gördüğü için genel başkanımız Devlet Bahçeli’ye de teşekkür ediyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817