banner2779
banner2752
banner2750

 KURUÇEŞME KAPALI PAZARI G.KORELİLERLE BİRLİKTE AÇILDI
                                          

İzmit Belediyesi tarafından Kuruçeşme Mahallesi'nde yapılan kapalı pazarın resmi açılışı İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın ev sahipliğinde gerçekleşti.

Hem vatandaşlar, hem de pazarcı esnafı tarafından memnuniyetle karşılanan pazarın açılışına Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kore Bukgu Belediye Başkanı Yoon Jong , Ak Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, Ak Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş, Ak Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muharrem Tutuş, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

TÜM İHTİYACA CEVAP VERİYOR

 

Halk oyunu gösterileri ile renklenen açılışta söz alan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan pazarın tüm İzmit’e hayırlı olmasını dileyerek “ günümüzün pek çok gereklerine karşılık veren, son derece modern bir yapıda bir pazar inşa edildiğini kaydetti. Başkan Doğan, “İnönü ve Barış Caddeleri üzerine 3 bin metrekarelik alan üzerine kurulan 149 tezgah kapasiteli kapalı pazarda 85 araçlık otopark alanı, zabıta bürosu, bay bayan mescit, bebek emzirme odası, tuvaletler, idari bina ile sosyal tesis bulunuyor. Kapalı Pazar Alanı 24 saat boyunca kamera ile kontrol altında bulunacak" diyerek pazarı halka tanıttı.

İZMİT HERŞEYİN İYİSİNE LAYIK

 

“İzmit halkı her şeyin en iyisine ve güzeline layık” diyen Doğan Kuruçeşme Kapalı Pazarı’nın İzmitlilere yakışır bir pazar yeri olduğunu ifade etti. Pazar geleneği bizim toplumumuzun sosyal toplanma mekanları arasında önemli bir yer tutar ifadelerini kullanan Doğan “ artık yağmurda, çamurda alışveriş yaptırmak gibi bir uygulama yok. O nedenle kapalı pazarlar yaparak çağımıza yakışan bir hizmeti esnafımıza ve vatandaşımızın ayağına getiriyoruz” şeklinde konuştu.

 

İZMİT’TEKİ DEĞİŞİM TÜRKİYE’YE ÖRNEK

 

Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Kocaeli Milletvekili Fikri Işık ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da açılışta yaptıkları konuşmada pazar alanını çok beğendiklerini dile getirdiler. İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın çalışmalarından memnun olduklarını dile getiren Işık ve Karaosmanoğlu İzmit’teki değişim ve gelişimin örnek olduğunu ifade ettiler.

 

PAZARI DOLAŞTILAR

 

Açılış kurdelasının kesilmesinin ardından pazarı birlikte dolaşan protokol üyeleri vatandaşlar ve esnafla bol bol sohbet ettiler.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751