Kuruçeşmede kapalı pazar yeri

İzmit’in en büyük kapalı semt pazarı Kuruçeşme’ye yapıldı. İzmit Belediyesi tarafından İnönü ve Barış Caddeleri üzerinde 3 bin metrekarelik alan üzerine kurulan ve 149 esnafın aynı anda satış yapabileceği kapalı pazar kapılarını 3 Haziran Pazartesi günü açıyor.

OTOPARKI DA VAR

İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre Hatipköy yolu üzerinde 85 araçlık otoparkı da bulunan kapalı pazarda içinde bay ve bayan wc, zabıta bürosu, bay bayan mescit, emzirme odası ve çay ocağı gibi birçok sosyal donatın da bulunduğu 150 metrekarelik idari bina da yer alıyor. Satıcılar arasında kura çekiminin yapıldığı ve önümüzdeki Pazartesi gününden itibaren esnafların tezgah açmaya başlayacağı Kuruçeşme Kapalı Pazarı 24 saat boyunca kamera ile kontrol altında bulundurulacak ve Pazartesi günleri açık olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
murti 11 yıl önce

gerçekten çok güzel bir pazaryeri olmuş fakattt.
1-) özellikle yaz aylarında içerisi hamam gibi olur bunun önlemi alındımı gördüğüm kadarı ile kenarların bir kısmı kapalı. 2-) pazarcılar her zaman tezgahlarının üzerine kendi brandalarını açmak isterler(renk aldatmacası ile meyve ve sebzeleri olduundan daha olgun ve güzel göstermek için) bu brandalar açtırılacakmı?.lakin açtırılacaksa pazarcıların ip bağlayacağı kancaları çelik çatı ve iskeletin üzerinde göremedim?. 3-)son olarakta pazarcıların bu şartlarda ip bağlamasına izin verirseniz yağmur suyu giderlerini her hafta tamir etmeyi göze almalısınız(zira ipleri bağlarken pimaşları darmadağın edicekler) bu kadar :)

banner2817