Kuruçeşme’den Gönül’e Coşkulu Açılış

Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, Kuruçeşme seçim irtibat bürosunun açılışını gerçekleştirdi. Meşaleler ve tezahüratlar eşliğinde büyük bir coşku ile karşılanan başkan adayı Gönül’e AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, MHP İzmit İlçe Başkanı Ahmet Yalçınöz, İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı, İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı ve belediye meclis üyesi adayı Aykut Çağlayan, meclis üyeleri ve adayları eşlik etti. Coşkulu kalabalığa seslenen Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, “Kuruçeşme’de bütün mahallelerimizde yapacağımız gibi mahalle meclisleri kuracağız. Mahallemizi birlikte yöneteceğiz. Sizin onay vermediğiniz hiçbir projeyi hayata geçirmeyeceğiz” dedi.

KURUÇEŞME BİZİ YALNIZ BIRAKMAYACAK
Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti İzmit İlçe Ali Güney, “Kuruçeşme’de değişen tek şey artan coşku olmuştur. 31 Mart seçimleri için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Biliyoruz ki Kuruçeşme bizleri yalnız bırakmayacak. Şimdiden Sibel Başkanımız İzmit’imize hayırlı olsun diyoruz” şeklinde konuştu. Güney’in ardından konuşmasını yapan MHP İzmit İlçe Başkanı Ahmet Yalçınöz, “Bu tablo çok güzel bir tablo. Bizler cumhur ittifakı oluştuğundan bu yana sizlere dedik ki, CHP’ye belediye kazandırırsak bizlere yazıklar olsun. Seçimler hepimiz için hayırlı ve uğurlu olsun” diye konuştu.

KAZANAN İZMİT OLACAK
Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, “Kuruçeşme bu akşam başka güzel. Hava soğuk olabilir ama bu alkışlarınız ve coşkunuz içimizi ısıttı. Biz de Kuruçeşme’mize, İzmit’imize hizmet etmek için yola çıktık. Cumhur İttifakı’nın İzmit Belediye Başkan adayı olarak sizlerin desteğini istiyorum. Kocaeli: AK Parti’nin kalesidir. İzmit, AK Parti’nin kalesidir. Kuruçeşme AK Partinin kalesidir. Ama biz yine de çok çalışıyoruz.  Allah’ın izni, sizlerin teveccühleriyle inşallah kazanan İzmit olacak.” dedi.

ÖNCELİĞİMİZ GÖNÜLLERE GİRMEKTİR
Konuşmasının devamında Gönül, “Buradan size söz veriyorum, Size rağmen, sizin rızanızı almadan hiçbir şey yapmayacağız. Beni her zaman Kuruçeşme’nin sokaklarında göreceksiniz. Siz bana ulaşmaya çalışmayacaksınız, Ben size ulaşacağım. Fikrinizi alacağım, halinizi soracağım. Benim birlik olmaktan beraber yönetmekten kastım budur. Her yerde söylüyorum bu şehri beraber yöneteceğiz” ifadelerine yer verdi.

31 MART’I SORANLAR KURUÇEŞME’YE BAKSIN
Gönül’ün ardından açıklamalarda bulunan AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, “31 Mart’ta İzmit’te ne olacak diyenler Kuruçeşme’ye baksınlar. Şimdiden hayırlı, uğurlu olsun. İzmit’te pırıl pırıl bir arkadaşımızı sizlere aday olarak gösterdik. Kendisi birlikte çalışmaktan iftihar ettiğim çok değerli arkadaşlarımızdan bir tanesidir. Tüyü bitmemiş yetimin hakkını yemeyecek yedirmeyecek, bir kişiyi örnek verin derseniz Sibel Hanım’ı örnek gösteririm. Ahlakı ve mütevaziliği izmit’e çok güzel şeyler kazandıracaktır” dedi.

BU İŞ BİRLİK VE BERABERLİK İŞİDİR
Sözlerine devam eden Işık, “Sibel Hanım çok iyi bir takım oyuncusudur. Allah’ın izni sizlerin de gönülden destekleriniz ile AK Parti’nin ve Cumhur İttifakı’nın başkanı olarak Sibel Hanım’ı Belsa’da göreceğiz. Bizim adayımız çok güçlü. Hep birlikte çok çalışacağız ki oy farkı ile AK Parti’nin ve Cumhur İttifakı’nın gücünü göstereceğiz. Allah’ın izni ile Türkiye’nin tökezlemesini isteyenlere de fırsat vermeyeceğiz. İnşallah önümüzdeki dönemde Sibel Hanım ve Tahir Bey ile el ele çok güzel hizmetler vereceğiz. Bu iş birlik ve beraberlik işidir” şeklinde konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817