Kuruçeşme’ye cazibe merkezi
 Kuruçeşme’ye cazibe merkezi

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kültür merkezleriyle kent insanına yeni hizmet mekanları kazandırıyor. Kültür merkezlerinin geniş salonlarında vatandaşlar düğün, sünnet, kına gibi toplantı günlerini gerçekleştirebiliyorlar. Bu amaçla Kuruçeşme’de inşa edilen kültür merkezinin yapımı tamamlandı. Merkez, kültürel organizasyonların yanı sıra konferanslar ve spor imkanı sunuyor.

 

PEK ÇOK AKTİVİTE

Kültür merkezinde iki adet spor salonu, bir adet konferans salonu ve kurs odaları yer alıyor. Merkezin bir yanında spor yapılırken diğer yanında düğün yapılabiliyor. Aynı anda 160 kişilik konferans salonunda farklı bir etkinlik yapmak da mümkün. Kuruçeşme Kültür Merkezi bu özellikleriyle tam bir cazibe merkezi olacak. Merkezde ayrıca çeşitli dallarda kurs verilebilmesi için sınıflar da bulunuyor. Yapı özellikleri bakımından da cazip mekan olan kültür merkezleri sosyo-kültürel ihtiyaca cevap verecek nitelikte yapılıyor.

 

FARKLI MİMARİ

Yapıya geniş bir merdivenden giriliyor. Odaların ve üst kata çıkan merdiven girişlerinin buluştuğu geniş bir bekleme alanı yer alıyor. Binanın her iki yanında bulunan kulelerin içinde merdivenler yer alıyor. Yeni yapılan kültür yapılarından biri olan Kuruçeşme Kültür Merkezi, farklı mimari tarzıyla göz dolduruyor.

870 METREKARE ALAN

 

Giriş kısmında kuleyi andıran iki yapısı bulunan merkez, bu iki yapı arasında yer alan cam bölmeyle güneş ışığını yapının içine iletiyor. Bodrum, zemin ve bir kattan oluşan yapının 870 metrekare kullanım alanı bulunuyor. Yapı; düğün, konferans, tiyatro ve seminer gibi sosyal aktivitelerin gerçekleşmesine imkan sağlıyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817