Kuruçeşme’ye yeni bulvar
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yol çalışmalarını sürdürüyor. Kuruçeşme’de gerçekleştirilen çalışmalarla Hatipköy Caddesi Bulvara dönüştürülüyor. Bulvar 2 gidiş 2 geliş olarak planlanıyor. Caddenin her iki tarafında 2 metre genişliğinde kaldırım yapılacak. Cadde elektrik direkleriyle aydınlatılacak. Yol şeritleri 6 metre olacak caddenin ortasında 2 metre genişliğinde orta refüj bulunacaktır.

 

2 BİN TON ASFALT KULLANILACAK

450 metrelik uzunluğundaki caddede 2 bin ton asfalt kullanılacak. Cadde oluşturulacak kaldırımlarda bin 800 metrekare parke ve 2 bin 700 metre bordür döşenecek. Asfaltlama çalışmalarının tamamlandığı caddede kullanılacak olan aydınlatmalar yer altına alınıyor. Cadde kaldırım ve bordür çalışmalarının ardından tamamlanmış olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817