Kusachi’de halk  oyunları kursu başladı
 Dumlupınar Mahallesi’nde hizmet veren Derince Belediyesi Kusachi Hobi Akademisi’nde yer alan kurslar büyük ilgi görürken, bu dönem merkezdeki kurslar arasında halk oyunları da yer alıyor

 

Eğitime verdiği önem doğrultusunda sadece okullara katkı sunmakla kalmayan bunun yanı sıra ilçe genelinde farklı noktalarda bilgi evleri açarak, vatandaşların hizmetine sunan Derince Belediyesi, bu yıl yine binlerce kişiye kurs imkanı sağlıyor. 6 ayrı merkezde eğitim veren bilgi evlerine sahip olan Derince’de Kusachi Hobi Akademisi en fazla ilgi gören noktalardan biri. Bu bilgi evinde son olarak eğitimlere başlayan kurs ise halk oyunları oldu. 5. ve 6. sınıf öğrencilerinin katılımlarıyla başlayan kurslar hafta sonu gerçekleşiyor. Hüsnü Reisoğlu, önderliğinde gerçekleşen halk oyunları kurslarında dersler saat 16.00’da başlıyor ve iki saat boyunca öğrencilere, halk oyunu eğitimi veriliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817