banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Kusachi’de Türk Mutfağı kursu


Dumlupınar Mahallesi’nde hizmet veren Derince Belediyesi Kusachi Hobi Akademisi’nde Türk Mutfağı kursu dersleri başlıyor

Dersleri Evrim Karaca verecek

Eğitime verdiği önem doğrultusunda sadece okullara katkı sunmakla kalmayan bunun yanı sıra ilçe genelinde farklı noktalarda bilgi evleri açarak, vatandaşların hizmetine sunan Derince Belediyesi, Kusachi Hobi Akademisi ile bu yıl yine binlerce kişiye kurs hizmeti veriyor. Öğrencisinden, ev hanımına kadar birçok vatandaşın yararlandığı kurslar arasında yer alan Türk Mutfağı için de ilk toplantı gerçekleştirildi. Derince Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi işbirliğindeki kursta dersleri Türkiye Aşçılar Milli Takım Şefleri’nden Evrim Karaca verecek.

 

280 saatlik kurs düzenleniyor

62 kişinin katılımıyla bir grubu pazartesi-salı, diğeri perşembe ve cuma olmak üzere iki ayrı grupta yapılacak olan dersler 09.00 ile 16.00 saatleri arasında gerçekleşecek. 280 saat üzerinden yapılacak olan kurslar sonunda katılımcılar aşçı çırağı belgesi almaya hak kazanacaklar. 2 Aralık tarihinde başlayacak olan kurslar öncesi, kursiyerlerle bir toplantı yapan Evrim Karaca, ülkemizin yedi ayrı bölgesine özel yemeklerin yapılacağı kursların nisan ayına kadar devam edeceğini belirterek, süreçle ilgili bilgi verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826