banner2779
banner2752
banner2750

Kuşkan açıkladı

CHP İl yönetim kurulu toplantısı önceki akşam parti binasında gerçekleştirildi. Toplantıdan önce örgüt çalışmaları ile ilgili bilgi veren İl Başkanı Yalçın Kuşkan, 21 Haziran’da başlayacak olan aday adaylığı eğitimine Kocaeli’den 129 kişinin katılacağını belirtti. Eğitimin temmuz ve ağustos aylarındaki tekrarlarına da katılacakların sayısının artacağını belirten Kuşkan, en az 400 ile 500 arasında kişinin bu eğitimi için başvuruda bulunacağını kaydetti. Büyükşehir Belediyesi yan şirketi olan Umut Kent Konutları ile ilgili de dava açma sürecinde olduklarını söyleyen Kuşkan, hukukçuların çalışma yaptığını kaydetti. 

KAPLAŞMAYA KARŞIYIZ
CHP Genel Merkezi tarafından 21 Haziran’da Eskişehir’de başlayacak olan aday adaylığı eğitimi ile ilgili bilgi veren İl Başkanı Yalçın Kuşkan, “İlk eğitime Kocaeli’den 120 kişi katıldı. Temmuz ve ağustos ayında da verilecek olan eğitimlere partimizden 400 ile 500 kişi arasında katılımın olmasını bekliyorum” dedi. Gezi Parkı protestolarına değinen Kuşkan, Derince’de yaşanan cami çay ocağı saldırısını ise doğru bulmadıklarını kaydetti. Olayı kınadıklarını söyleyen Kuşkan, “Kaplaşmaya karşıyız. Bu kenti ve ülkeyi yönetenler daha tansiyonu düşürücü açıklamalar yapmalı” dedi. 

UMUT KENT’E DAVA AÇILACAK

Umut Kent’in sadece Büyükşehir Belediyesi’nin üst düzey yöneticileri için umut olduğunu söyleyen Kuşkan, “Bu konutlar belediye yöneticilerine peşkeş çekildi. Hukukçu arkadaşlarımız bu konutlarla ilgili çalışma yapıyor ve en kısa zamanda davamızı açacağız” dedi. Sadece yerel yönetimler için değil, kenti nasıl yöneteceklerinin projeksiyonunu da çizdiklerini söyleyen Kuşkan, “Ben en son yapılan il danışma toplantısında Büyükşehir ve birçok ilçeyi alacağımızı söylemiştim. Bu süreç sonbahara doğru çok net ortaya çıkacak. Biz gerginlik ile beslenerek siyaset yapmayacağız” dedi.  
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751