banner2779
banner2752
banner2750

Kuyumcu Hasan telefon Numarası verdi
 Körfez’de, Pazartesi sabahından itibaren kepenkleri kapalı olan ve piyasaya borcu olduğu için kaybolduğu söylenen Has Anadolu Kuyumculuk sahibi Hasan Gür, İzmit’te savcılığa verdiği ifadeden sonra, Körfez Adliyesi’ne de giderek ifade verdi ve serbest kaldı. Borçlarının bir bölümünü ödediğini söyleyen Hasan Gür, uzağa gitmediğini baskılar nedeniyle de iş yerini açmadığını söyleyerek, yarından itibaren isteyenlerin ulaşabileceği telefon numarasını verip, ‘’Buradayım’’ dedi.

Gönderdiği yazılı açıklamada, kendisi hakkında ciddi ileri-geri konuşan insanların olduğunu ancak kendisinin hiç bir yere gitmediğini yazılı bir şekilde dile getiren Has Anadolu Kuyumculuğu'nun sahibi Hasan Gür, "Ben bu gün Körfez'deydim. Avukatımla gittim. İfademi verdim. Gerekenleri savcıya söyledim."dedi. Adliyeye gitmeyen bazı alacaklıların parası ödendi. Ödemeye de devam edilmektedir. Her alacağı olan insan yarından itibaren bana 05326053157 numaralı telefondan ulaşabilir. Şikiyetçi olan her bir kardeşimden dilekçelerini geri çekmelerini rica ediyorum. Kesinlikle herkesin parası ödenecektir. Zaten bir suç varsa 5 yıla kadar mahkemeye müracaat etme hakkı herkesin vardır. Mahkeme bize ceza verirse, gider devletimizin misafiri oluruz, bu durumda da istemeyerekte olsa borçlarımı ödeyememe durumu oluşur. Hiç kimsenin alacağını inkar etmedik. Bu yüzden ortada sorun yok. Sadece zaman istiyoruz. Hiç kimsenin parası kaybolmadı, ödenecektir.'Haciz eder parayı alırız' diyenlere inanmayın, çünkü bizde haciz edilecek hiç bir şey yok. Bizdeki malları dostlarımız aracılğı ile satıp, paralarını ödeyeceğiz.3 ay önce bana haciz uygulayan komşum mobilyacı ve avukatıda selam olsun. Haciz koyduğunuz arsaları satabilirseniz bana haber vermelerini istiyorum. Çünkü bende satamadım."dedi.

Hasan Gür, ifadesinde şu ana kadar borçlarının bir bölümünü ödediğini ve borçlu olduğu kişilerle de görüştüğünü söyleyerek, ‘’Toıplam borcum 7 milyon 850 bin liraydı. 5 milyon 350 bin lirasını ödedim. 2 milyton 500 bin lira borcum kaldı. Bunları da ya nakit para ile, yada arsa veya ev vererek ödeyeceğim. Mahkemeye başvuranların bir bölümü alacağının yarısını almış, kalanı için başvuran arkadaşlardı. Hepsiyle görüştüm, kimsenin bende alacağı kalmayacak’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mustafa kurtbecer 9 yıl önce

hasan kardeşime inanıyoruminşallah en kısa zamanda toparlanır rabbim kimseyi dara düşürmesin

Avatar
ahmet 9 yıl önce

verdigi numarayı sabahtan beri arıyoruz ama telefon kapalı ulasamıyoruz kuyumcu dukkanıda kapalı.acsın o zaman o telefonu bızlerle gorussun.burdan hasana sesleniyorum su telefonu acda bır acıklama yap ne zaman alıcaz alacagımızı

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751