banner2779
banner2752
banner2750

Kuzen Cinayetine 22 Yıl Hapis Cezası
Kocaeli 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam eden davaya tutuklu sanık S.H., avukatı Fatih Polat ile öldürülen Yasin Halıcı'nın anne ve babası ile avukatları Güler Çetin katıldı. Halıcı ailesi adına konuşan Güler Çetin, "Sanık altın ve para almak için eve girmiş ve hiçbir sebep yokken Yasin'i öldürmüştür. En ağır şekilde cezalandırılmasını talep ediyoruz" dedi. 

Sanık avukatı Fatih Polat ise, S.H.'nin ruh halinin bozuk olduğunu, daha önce intihar girişiminde bulunduğunu belirterek, "Olaydan bir gün önce sanık yeniden hastaneye götürülmüş, hastanede yatırılmak istenmiş ancak kendisi bunu kabul etmemiştir. Olay günü ise S.H. amcasının evine gitmiş ve burada Yasin kendisi ile dalga geçince onun canını acıtmak istemiştir. Sanığın cezai ehliyeti yoktur. Bu nedenle hükümle birlikte tahliyesini talep ediyorum" diye konuştu. 

Son sözü sorulan tutuklu sanık ise, kuzenini sevdiğini ve pişman olduğunu söyledi. Mahkeme heyeti, S.H.'nin cinayet sucundan 20 yıl, hırsızlık suçundan ise 2 yıl olmak üzere toplam 22 yıl hapis cezasına çarptırılmasına karar verdi. 

Kartepe Köseköy Yüce Sokak'ta ikamet eden İstasyon İlköğretim Okulu öğrencisi Yasin Halıcı (12) evde öldürülmüş olarak bulunmuş, olayla ilgili gözaltına alınan kuzeni S.H. tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751