Kuzey Mahalle Kahvaltıda buluştu

Kısa bir süre önce geniş bir katılım ile  Görkemli  bir şekilde açılışı yapılan Kuzey Mahallesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği mahalle halkını sabah kahvaltısında buluşturdu. Sakarya Caddesinde bulunan Dernek binasında verilen Kahvaltı proğramına katılım oldukça yoğun oldu.

 





Mahalle halkının yoğun bir şekilde katılım gösterdiği sabah kahvaltısından sonra 20 sene mahalleye Muhtarlık etmiş olan Ruhi Saldır katılımcılara dua ettirdi. Körfez' de mahalle sakinleri olarak kurulan ilk dernek olma özelliğini taşıyan Derneğin Başkanlığını mahallenin sevilen gençlerinden Erkan İğmen yapıyor.

 BAŞKAN : DERNEĞİMİZE KESİNLİKLE SİYASET SOKMAYACAĞIZ

Mahallelerindeki yardıma muhtaç aileleri tespit edip dernek olarak sahip çıkacaklarını söyleyen başkan İğmen, amacımız mahallemizdeki birlik ve beraberliği sağlayarak hayır işlerinde aracı olmaktır. Dernek lokalimizde kesinlikle oyun olmayacaktır.

AMACIMIZ YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA

Boş vakitlerini geçirmek isteyen mahalle sakinlerimiz lokalimize gelip her türlü vakit geçirebilir. Kültür köşemizde gazetelerini okurken çayını yudumlayabilir. Derneğimize kesinlikle siyaset sokmayacağız. Bunu üzerine basa basa söylüyorum. Biz siyaset üstü ve amacı yardım ve dayanışma olan bir derneğiz. Mahalle sakinlerimizi de sık sık böyle organizasyonlarla kaynaştıracağız. Niyetimiz halis rabbim ecrini verir inşaallah. dedi .

 





Mahalleye 20 sene muhtarlık yapmış eski Muhtar Ruhi Saldır '' Allah birlik ve beraberliğmizi bozmasın '' diyerek yemek duası yaptırdı.



Çocukluk arkadaşı olan Erkan İğmen, Erkan Uygun ve Burhan Yarar günün anısına fotoğraf çektirdi


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817