banner2779
banner2752
banner2750

KYÖD’DEN DOĞAN’A ZİYARET
 Toker ve ekibini tebrik edip hayırlı olsun dileğinde bulunan İzmit Belediye Başkanı Doğan” KYÖD,

Şehrimizin önemli sivil toplum örgütlerinden biridir. Çalışmaları, vizyonu, şehrimize katkı sağlama amacındadır. Kentin sosyal projelerinde İzmit Belediyesi olarak bizler de her zaman daha önceden olduğu gibi sivil toplum örgütlerimiz ile ortak çalışmalar içinde olmaya devam edeceğiz. Özellikle bizim istediğimiz, sivil toplum örgütlerinin siyasi mülahazaların dışında kalıp siyasilerin etkisinde   kalmamasıdır. Belediye başkanı sıfatında her zaman rozetimiz kenardadır. KYÖD gibi vatanını, milletini, bayrağını, cumhuriyetini, değerlerini koruyan, onları en üstte tutan ve işini en iyi şekilde yapan sivil toplum örgütüne ihtiyacımız var. Kocaeli bu yönden oldukça şanslı bir il.   İlim Yayma Cemiyetine ne kadar yakınsak Atatürkçü Düşünce Derneği’ne de aynı yakınlıkta duruyoruz” dedi.

 

ÜLKEMİZ İÇİN TEK YÜREK OLURUZ

 

Başkan Doğan, 15 Temmuz’daki hain saldırı sonrası Türkiye’nin bütün siyasi partileri, sivil toplum örgütleri tek yürek olarak ülkesine sahip çıktığını da hatırlatarak” siyasi görüşlerimiz, dünya görüşlerimiz belki farklı olabilir, fakat mesele ülke meselesi olunca, tek yürek olmasını da biliriz. 15 Temmuz gecesi bunu dost düşmana bir kez daha göstermiş olduk” şeklinde konuştu.

KYÖD Başkanı Mehmet Toker’de İzmit Belediyesi’nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini, eskiden olduğu gibi  bundan sonra da ortak çalışmalar içinde olmak istediklerini söyledi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751