Laptop hırsızları yakalandı
9 Mayıs günün Yahyakaptan İÖO’na girerek müdürün odasında ki 3 adet laptopu çalan 2 hırsız yakalandı. Hırsızlar suçlarını kabul ederken, laptopların bozuk olduğunu ve çöpe attıkları söylediklerin öğrenildi.



İZMİT İlçe Asayiş Büro Amirliği ekipleri, 9 Mayıs günü Yahyakaptan İÖO’nda yaşanan hırsızlık olayı ile ilgli olarak 2 kişiyi gözaltına aldı. İddialara göre 9 Mayıs günü gece saatlerinde okulun penceresinden içeriye giren hırsızlar, müdürün odasının da kilidini kırmış ve içeride bulunan 3 adet laptopu çalmıştı. Olayla ilgili olarak parmak izi çalışması yapan ve kamera görüntülerini inceleyen polis ekipleri, hırsızların Ozan R. (19), ve Gökhan Ç. (23) olduğunu tespit etti

ÇÖPE ATMIŞLAR
Şahısların kimliklerinin belirlenmesinin ardından harekete geçen İzmit İlçe Asayiş Büro Amirliği ekipleri, şahısları Yahyakaptan’da bulunan evlerinde gözaltına aldı. İzmit İlçe Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından ifadeleri alınan Gökhan Ç. ve Ozan R., daha sonra adliyeye sevk edildi. Şahısların hırsızlık olayını kabul ettikleri öğrenilirken, laptopları ise çaldıktan sonra bozuk olduğu için çevrede bulunan çöp konteynırına attıklarını söyledikleri iddia edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817