banner2779
banner2752
banner2750

Lastiği Patlayan Minibüs, Meyve Yüklü Tıra Çarptı: 11yaralı
 Kazada devrilen TIR'daki kasalar dolusu meyveler yola saçıldı. 

Alınan bilgiye göre, Karabük'teki düğünden gelen ve İstanbul'a gitmek isteyen Şinasi Özgü idaresindeki 34 ED 3818 plakalı minibüsün Derince mevkiinde sağ ön lastiği patladı. Kontrolden çıkan minibüs, aynı istikametin sağ şeridinden gitmekte olan Hasan Çataklı idaresindeki 34 ZR 4879 plakalı meyve yüklü TIR'a çarptı. Çarpmanın etkisiyle mevte yüklü TIR devrilirken minibüs ise bir süre sürüklendikten sonra durabildi. Kazanın 
haberverilmesiyle birlikte olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. 

Kazada yaralanan kamyon sürücüsü Çataklı ve yanındaki Cahit Pencik Kocaeli Devlet Hastanesi'ne, minibüsteki sürücü Özgü, Nurcan Yavaşçı, Erkan Karakurluk, Hanife Sarı ve Adem Alagöz İzmit Seka Devlet Hastanesi'ne, diğer yaralılar Safiye Çatal ve Feride Kaskatı ise Derince Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken karayolları ekipleri otoyola saçılan elma ve ayvaları temizledi. Kaza nedeniyle bir süre aksayan otoyol, araçların kaldırılmasının ardından normale döndü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751