LEVENT YAĞIZ : İTTİFAKI RAFA KALDIRDIK
KOCAELİMEYDAN YALAN YAZMAZ!!!!!



Körfez'de bir süre önce C.H.P. ile Demokrat Parti İlçe Teşkilatı ittifak kararı almışlardı. İttifaka C.H.P. lilerin ileri gelenleri ve D.P. Tabanından itirazlar olduğunu ve bu ittifakın tutmayacağını daha önce yazmıştık. Haberlerimizin ardından C.H.P. ile ittifaka sıcak bakan Fevzi Canbaz bu haberimizi yalanlamış, basını yalancılık ve tarafgirlikle suçlamıştı. 

D.P. İl Başkanı Levent Yagız bugün yaptığı açıklamada birleşme olayını rafa kaldırdık, öyle bir birleşme söz konusu değil. Her yerde aday çıkaracağız dedi. Yağız sözlerine şöyle devam etti. Yağız''


 Demokrat Parti Türkiye’nin en geniş tabanına sahip siyasi partidir. Partimiz eskileri ve yenileri kaynaşmış, birlikte yola çıkmış ve yeni heyecanlara yelken açmıştır. Demokrat Parti bazılarının söylediği gibi ölmemiş, toprağını nadasa bırakmıştır. Şimdi nadasa bırakılan toprağı işleme günüdür” dedi.

 MEYDANLAR BİZİ ÖZLEDİ
Yağız'' yüreği millet sevdasıyla atan herkese kapılarının açık olduğunu belirterek, “Küskünlükler, kırgınlıklar dünde kalmıştır. Kol kırılır, yen içinde kalır. İşin özü millettir. Millet menfaati için küskünlük, kırgınlık olmaz. Bir süre sessiz kaldık ama biz susunca diğerleri kendi seslerinin çıktığını zannettiler. Bu millet eninde sonunda özüne, özlenen partisine dönecektir. Kıratın şahlanma zamanı gelmiştir. Bayramlarınızı yavaş yavaş sandıklarınızdan çıkartın. Meydanlar özlemle bizi bekliyor” dedi. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817