banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

LEYLA ATAKAN VE ARKADAŞLARI ANILDI
 Türkiye’nin ilk kadın belediye başkanı olan ve 44 yıl önce trafik kazasında hayatını kaybeden İzmit Belediye Başkanı Leyla Atakan ve meclis üyeleri, mezarları başında anıldı.

Bağçeçme Mezarlığı’ndaki anma etkinliğine İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın yanı sıra merhum Leyla Atakan ve meclis üyelerinin yakınları katıldı. Anma töreninde konuşan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, “Bu şehre gönlünü verip, canla, başla hizmet eden, birçok belediye başkanı vardır. Ama saygı değer belediye başkanımız merhum Leyle Atakan’ın çalışma arkadaşlarıyla birlikte yeri biraz daha farklıdır. Herkes ölümlü, hepimiz geçip gidiyoruz. Ama onun gidişi biraz hüzünlü, dramatik oldu. Dolayısıyla yaptığı hizmetler, yaptığı çalışmalar hepimizde ayrı bir duygu, bir vefa uyandırıyor. Onun için buradayız. Burada hem değerli başkanımız Leyla Atakan’a, hem değerli çalışma arkadaşlarına ve halka, ülkeye, millete hizmet yolunda canını veren tüm değerli büyüklerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Onlara müteşekkiriz” dedi.

 

DUA EDİLDİ

 

Konuşmaların ardından Mehmet Ali Paşa Camii İmamı Ahmet Oruç ve Yeni Cuma Camii İmamı Sebahattin Rençber  tarafından Kur’an okunup dua edildi. Bağçeşme Mezarlığındaki  etkinliğin ardından trafik kazasında  Leyla Atakan Atakan, belediye meclis üyeleri İsmail Kolaylı, Abdurrahman Yüksel ve Feridun Özbay ile ebediyete intikal eden belediye başkanları için Fevziye Camii’nde mevlit okutuldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826