LİMAN İŞÇİSİ KURTARILAMADI

48 yaşındaki 4 çocuk babası Sabri Aygan Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Dün akşam saatlerinde Meydana gelen iş kazasında Sabri Aygan Ali Osmaniye adlı gemide yükleme yaparken iddialara göre laşing diye tabir edilen hatalı yük bağlama nedeniyle geminin dalgalanması sırasında devrilen yüklerle forklift arasında  sıkışarak ezilmişti.

Kaza sonrasında gemiye giden 112 sağlık ekipleri sedye ile yaralı işçiyi ambardan çıkartmış, duran kalbi için olay yerinde müdahale ettikten sonra hastaneye götürmüştü. Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Yaklaşık bir saat müdahale yapılmasına rağmen iç kanama geçiren  talihsiz işçi kurtarılamadı.

4 çocuk babası olan Liman işçisi Sabri Aygan'ın 3 yıldır Ambar işçisi olarak çalıştığı ve kaza günü de gece vardiyasından çıktıktan sonra öğlen saatlerinde yeniden işe çağrıldığı iddia edildi.

yapılan otopsi sonrasında Liman işçisinin cenazesi Derince'de toprağa verilmek üzere ailesine teslim edildi.

Aykan ailesi ihmallerin arka arkaya geldiğini ve limanda bulunması gereken ambulansın olmaması gemiden yaralı indirmede kullanılan Sepetin bulunmaması nedeniyle ilkyardım sürecinin uzadığını iddia ettiler.

Bu arada Sabri Aygan'ın bir ay önce de abisi Halil ayranı kanser nedeniyle kaybettiği belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817