Liman istemiyoruz
CHP İl Yönetim Kurulu toplantısı önceki akşam parti binasında gerçekleştirildi. Toplantıdan önce örgüt çalışmaları ile ilgili bilgi veren İl Başkanı Yalçın Kuşkan, 15 Temmuz’dan sonra aday belirleme yöntemlerinin belirleneceğini kaydetti. Gezi Direnişi ile ilgili hükümet temsilcileri ve belediye başkanlarının daha akli selim davranması gerektiğini söyleyen Kuşkan, Büyükşehir Belediyesi yetkililerinin ise olaylar sırasında sosyal medyada paylaşımlarda bulunan belediye çalışanları ile ilgili cadı avının başladığını belirtti. 
 
KUŞKAN İSTANBUL’A GİDİYOR
Önümüzdeki hafta Körfez ve Başiskele’de geniş katılımlı ilçe toplantıları yapacaklarını söyleyen Kuşkan, bu hafta ise ilçe bakanları ile rutin toplantılarından birini yapacaklarını belirtti. 28 Haziran’da İstanbul’da 12 İl Başkanına genel merkez tarafından davet edildiğini söyleyen Kuşkan,”Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, Gökhan Günaydın ve Genel Sekreter Bihlun Tamaylıgil katılacak ve bende orada olacağım” dedi. Aday adaylığı süreci ve Eskişehir’de yapılmaya başlanan eğitime katılan ve katılacak olan kişilerle ilgili görüşeceklerini kaydetti. 
 
LİMAN İSTEMİYORUZ
Gölcük Halıdere ve Değirmendere arasında bir liman yapılma çalışması yapıldığı ile ilgili haberlere değinen Kuşkan, “Bu körfez’in sonu demek. Biz orada bir limanın yapılmasını doğru bulmuyoruz. Bu konuda AKP’li milletvekillerinden bir ses duymadık. Bu konu çok yakıcı bir konudur” dedi. Geliri en yüksek olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Türkiye’de en borçlu belediye olduğunu ifade eden Kuşkan, “Bunca gelir çar cur ediliyor ve en borçlu belediye olmuşuz” dedi. 
 
CİN ŞİŞİDEN ÇIKTI
Son bir aydır hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığını söyleyen Kuşkan, vatandaşların büyük bölümünün hükümete karşı pembe gözlüklerini çıkardığını belirtti. “Cin şişeden çıktı” diyen Kuşkan, artık ülkenin iyi gitmediğini birçok kişi farkına vardığını kaydetti. sosyal medyayı kullanan belediye çalışanlarına karşı bir cadı avının başladığını söyleyen Kuşkan, “Büyükşehir belediyesi adeta bir sürek avı gibi, çalışanların peşine düştü. Bunla ilgili ciddi kaygılar taşıyoruz” dedi. 
 
BECERİCİSİZLİKLERİNİ GİZLİYOR
AKP’nin hem yerel yönetimlerde hem de Kocaeli teşkilatı ciddi kaygı içinde olduğunu söyleyen Kuşkan, “Namazgah göletini bile beceremediler. Becerisizliklerini gizlemek için sözlü ve siyasal saldırılar yapıyorlar. AKP’nin Kocaeli yöneticilerini, milletvekillerini ve belediye yöneticilerini daha akli selim açıklamalar yapmalarını bekliyoruz. Biz son bir aydır Kocaeli’de sorun yaşanmasın diye büyük gayret sarf ediyoruz. Yönetenler aynı gayreti sarf etmiyor. Vali ve emniyet güçleri duyarlı davrandı ve kayda değer sorun çıkmadı. Biz bunu önemsiyoruz” dedi.  
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817