banner2779
banner2752
banner2750

LİMON İLE ZEYTİN ÇOCUKLARLA BULUŞTU
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından Kocaeli Fuarı Güneş Sahnesi’nde düzenlenen etkinlikte, çocuklar televizyondan severek izledikleri Limon ile Zeytin karakterleriyle buluştu. Çocukların hayranlıkla seyrettiği Çatlak Yumurtalar çizgi filminin, sahneye müzikal bir gösteri olarak aktarıldığı ve bir pazar gününün sürprizlerle anlatıldığı müzikal çocukların ilgisi ve coşkusuyla izlendi.

ŞARKILARA EŞLİK ETTİLER

Kocaeli Fuarı Güneş Sahnesinde Limon, Zeytin, Babişko ve Çıtçıt Hanım’ın popiler şarkıları ve sürprizleri çocuklar tarafından coşkuyla seyredildi. Limon ve Zeytin’in seslendirdiği popüler şarkıları “Sen yokken çanım sıkıldı” isimli şarkıya eşlik ederek birlikte söyleyen minikler, tüm şarkılarda Limon ve Zeytinle birlikte oynadı. Limon ile Zeytin Babişko karakterini harekete geçirmek ve koltuğundan kaldırabilmek adına sergiledikleri pratik çözümler müzikale ayrı bir tat kattı. Limon ile Zeytin, şarkıları, dansları ile eğlenceli bir gösteri sergiledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751