LİSE ÖĞRENCİLERİ KAZA YAPTI, 1 ÖLÜ 3 YARALI

Alınan bilgi ve iddialara göre, Mehmet Türkkal’a ait olan otomobile binen 3 arkadaş, karşı köye gitmek üzere yola çıktılar. Sabah saat 07.30’da yola çıkan Mehmet Türkkal, kenarda duran bir traktör römorkunu geçmek istediğinde karşıdan araç geldiğin fark etti. İddialara göre aynı hızla tekrar şeride dönen Mehmet Türkkal, hızlı şekilde römorka çarptı.

Kaza sonrasında römork havada ters dönerken, otomobil de aynı hızla savruldu. Kazada ağır yaralanan ve ön tarafta oturan 15 yaşındaki Serdar Ceyhan, Hasan Türkkal (15) ağır yaralandılar. Yine otomobilde bulunan Melih Karaduman (15) ve sürücü Mehmet Türkkal’da yaralandı.

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Serdar Ceyhan tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Ağır yaralı Hasan Türkkal ise aynı hastanede yoğun bakıma alındı. Diğer yaralılarda Kocaeli Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındılar.

Kazada hayatını kaybeden Serdar Ceyhan’ın İlimtepe’de lise öğrencisi olduğu öğrenildi. Diüer 2 yaralının da çeşitli liselerde okudukları öğrenildi. Kazada ölen Serdar Ceyhan Doğantepe Köyü’nde toprağa verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817