Lüks Cipten 12 Kilogram Esrar Çıktı
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Diyarbakır'dan aldıkları toz esrar maddesini Kocaeli üzerinden İstanbul'a götürmek isteyen bazı şahıslar hakkında istihbari bilgiye ulaştı. Bunun üzerine harekete geçen Kocaeli polisi, başlatmış oldukları takip sonucu Erdoğan Y. ile Şahabettin K. isimli şahısları Bursa'da takibe aldı. Otoyol üzerinde bir süre takip edilen araç otoban üzerinden giderken bir anda karar değiştirerek Bursa üzerinden feribot ile gitmek İstanbul geçmek istedi. Bunun üzerine narkotik ekipleri Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde müdahale etti. Araç içerisinde yapılan aramalarda iki bölmeye saklanmış yaklaşık 12 buçuk kilo toz esrar maddesi ele geçirildi. 

Gözaltına alınan 2 şahsın Bursa Ağır Ceza Mahkemesi'nde örgüt kurmaktan kayıtları olduğu tespit edildi. Emniyete getirilen 2 şahıs biten işlemlerin ardından İstanbul Adliyesi'ne sevk edildi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817