LÜKS VİLLAYI SOYARKEN YAKALANDILAR

Gözaltına alınan şahısların, bir dükkanda çalışanların çantalarından para almaktan da arandıkları ve daha önceden de okuldan, evden para çalmaktan işlem yapıldığı öğrenildi.

Alınan bilgi ve iddialara göre, Kirazlıyalı Mahallesi Turan Dursun Caddesi’nde yer alan E.A.U. ya ait 2 katlı villaya hırsız girdiği ihbarı yapıldı. Vatandaş ihbarı ile adrese giden polis, pencereden atlayarak kaçmaya çalışan 4 kişiyi suç üstünde yakaladı.

Gözaltına alınan İ.Ç. (18), M.E. (17), H.Ç. (14) ve E.Y. (16) yapılan sorguları ve parmak izlerinin alınması sonrasında, geçen hafta Tütünçiftlik Ağadere Caddesi’nde bir spor ayakkabıcının personelinin çantasından para almaktan da arandıkları belirlendi. Kayıtlar incelendiğinde şüpheliler hakkında Körfez Ahmet Taner Kışlalı İlköğretim Okulu’ndan para, Hereke’de bir evden yine para çalmaktan işlem yapıldığı öğrenildi.

Yaşları küçük olan ve aralarında bir de 16 yaşında kız bulunan 4 şüpheli işlemlerin tamamlanmasından sonra Körfez Adliyesi’ne sevk edildiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817