Madalya Sevincini  Başkanlarla Paylaştılar

Düzenlenen bu çok önemli şampiyonada ilimiz ve ilçemiz adına müsabakalarda boy gösteren Körfezli 5 sporcumuz, 2 gümüş ve 3 bronz madalya ile kente döndüler.

SPORCULARI KUTLADI

Uluslararası alandı düzenlenen şampiyonadaki başarıları ile göğsümüzü kabartan sporcular, bugün özel bir ziyarette bulundu. Sporcular ve milli antrenör Aşkın Kahveci, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna’yı makamında ziyaret etti. Konukları ile yakından ilgilenen ilçe başkanı Tuna, “Sporcularımızı başarılarından dolayı tebrik ediyoruz” dedi.

SÖĞÜT’E DE GİTTİLER

Öte yandan kazandıkları madalyalarla Körfez ilçenin gururu olan sporcularımız ile milli antrenör Aşkın Kahveci, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ü de makamında ziyaret etti. Madalyalarını kendine hediye eden sporcuları kutlayan Söğüt, “Milli sporcularımızla gurur duyuyoruz. 50 yılda nice dünya ve Avrupa şampiyonaları yetiştiren, uzak doğu sporlarının usta ismi, milli takım antrenörü Aşkın Kahveci hocamızı ve sporcularımızı tebrik ediyorum” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817