Mağazada Çıkan Yangın  Korkuttu..!

 Binayı dumanların sarması üzerine itfaiye ve vatandaşlar mahsur kalan insanları tahliye ettiler.Edinilen bilgi ve iddialara göre; Kartepe İlçesi İstasyon Mahallesi Leyla Atakan Caddesi üzerinde bulunan, iki katı binbirçeşit mağazası olan 3 katlı apartmanda yangın çıktı.

Binbir çeşit mağazasında bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan yangın kısa sürede büyüdü. İş yeri yetkilileri hemen itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine kısa sürede gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahalede bulunurken, apartmanın 3’üncü katında bulunan 5’i bayan 3’ü çocuk 8 kişinin kurtarılması için çalışma başlatıldı.

Yan apartmanın çatısına çıkan vatandaşlar, itfaiye ekipleri ile mahsur kalanları kurtardı. Dumandan etkilenen 5 bayan 3 çocuğa, olay yerine gelen 112 ekipleri müdahalede bulundu. 2 katta yapılan tadilat esnasında fişe takılı matkapın kısa devre yapması nedeniyle çıktığı tahmin edilen ancak henüz tam olarak neden dolayı çıktığı bilinmeyen yangın ile ilgili polis soruşturma başlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817