banner2779
banner2752
banner2750

MAĞAZADA GELİN VAR
 Körfez ve çevresinde faaliyet gösteren Alkanlar Mobilya ve Beyaz Eşya Mağazaları, 2015 yılını bitirirken başlattığı özel kampanyalarını, ilginç bir şovla halka sundu. İndirimli Çeyiz Paketi adı altında başlatılan ve çeşitli alternatif seçimlerin sunulduğu kampanya için, bir gelin-damat hazırlandı ve mağazalar zincirinin ilk şubesinde tanıtım günleri başladı.

Kampanya tanıtım etkinliği kapsamında hazırlanan gelin-damat figürleri, ilk olarak Alkanlar’ın Tütünçiftlik Tuğrul Caddesi’ndeki mağazasında vatandaşlara broşür dağıtarak, kampanyanın ve eşyaların tanıtımının yaptılar. Vatandaşlar, mağaza önündeki gelin ve damadı görünce önce şaşırdılar. Daha sonra yapılan anonslarla birlikte konuyu anladılar ve aldıkları broşürlere göre işyerine girerek satılan eşyaları incelediler. Kampanyanın tanıtımı için düzenlenen gelin-damat şovunun, Körfez’de ilk kez yapıldığı ve çok ilgi gördüğü belirtildi.

Körfez'de mağazalar zincirinin adresi konumunda bulunan ve Tütünçiftlik Kuzey Mahallesi Cahit Zarifoğlu Caddesi numara 47’de yer alan Alkanlar Mobilya Mağazaları, bu güne kadar görülmemiş bir indirim kampanyası ile yeni yıla hazırlanırken,  yapılan tanıtım kampanyası çok beğenildi. Yapılacak olan  indirimli satışları, özel bir şölenle halka duyurmayı planlayan Alkanlar Mobilya Mağazası  18 Aralık Cuma günü , Yarımca Mimar Sinan Maghallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde, Mehmet Akifv Ersoy Camii karşısındaki mağazada ve 19 Aralık Cumartesi günü ise halk arasında Bankalar Caddesi olarak bilinen Kuzey Mahallesi Cahit Zarifoğlu Caddesi’nde ki merkez mağazada gelin-damat giydirme faaliyetlerinin de yer alacağı bir şölen ile duyuracaklar.

Yeni yılın son günlerinde 'İndirimli Çeyiz Paketi, tanıtım şöleni' adı altında düzenlenecek olan marka ürünlerde ki indirimli satışlara vatandaşların yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan mağaza yetkilileri, vatandaşların 'Yok böyle bir indirim' diyebilecekleri bir indirim paketi hazırladıklarını söylediler. Yetkililer, "Amacımız, kaliteli ürünleri en minimum fiyatlarla halkımıza sunmaktır.

Düğün yapacak ve yapmayı planlayanların kesinlikle bu kampanyayı kaçırmaması gerekir. İster paket olarak, ister tek tek ürün alarak bu indirimli imkanlardan faydalanmaları, vatandaşlarımızın kendi lehine olacağı çok önemli bir fırsattır. Durgunluğun var olduğu şu piyasaları, yıl sonu nedeniyle hareketlendirmeyi planlıyoruz."dediler.

Ekonomik Pakette 20 farklı çeşit marka ürün, Lüks pakette 35 çeşit marka ürün ve Mega pakette ise yine 36 çeşit marka ürün bulunuyor. Çeşitli seçeneklerle sunulan paketlerde, 9.999, 19.999 ve 29.999 TL.’eden oluşan çeyiz paketleri, çeşitli ödeme seçenekleri ve vadelerle halka sunuluyor. Ödemelerde ise, kredi kartı, banka kredisi kullanılarak 36 aya kadar vade yapılabildiği gibi, senetle ödemede de 12 ay taksit yapılabilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751