MAĞLUBİYETE RAĞMEN MORAL YEMEĞİ

Yenilgiye rağmen moralini bozmayan takım oyuncuları ve teknik kadro, Körfezli iş adamı İbrahim Ceyhan ve eşi tarafından verilen yemekle birlik ve beraberliklerini gösterdiler.

Köfteci Yusuf’ta verilen moral yemeğinde bir araya gelen Yarımcasporlu oyuncu ve teknik ekip, oynanacak diğer maçları düşünerek motive oldular.

Bu tablo kulübün sosyal paylaşım sitesinde olumlu mesajlarla değerlendirilerek, takımın moralinin yerinde olduğu şu resim ve mesajlarla anlatıldı, “Bu tablo, EFSANE YARIMCASPOR Yönetimi, Sporcusu, Taraftarının birlik ve beraberlik tablosudur.
Düşünün ki; şampiyonluk mücadelesi verdiğin bir ligin en önemli maçında, hakemin baskı altında kalıp, korkudan verdiği yanlı kararlarla,
maçta 61 dakika galipken, mağlup bitirmişsin.
Buna rağmen birlik ve beraberlik içinde maçtan sonra köfteci Yusuf' da yemek yiyip, camiaya bağlılığını pekiştiriyorsun.
Bunu ancak EFSANE YARIMCASPOR Yönetimi, Sporcusu ve Taraftarı yapabilir.

Maşukiye deplasman maçında Yarımcaspor 2 – 1 yenilmesine rağmen, maç çıkışında futbolcusundan seyircisine Efsane Yarımcaspor’ lular, CAMİAMIZIN BÜYÜKLÜĞÜNE YAKIŞIR BİR ŞEKİLDE işadamı İbrahim CEYHAN tarafından verilen birlik beraberlik yemeğinde buluştular.

Sporun özünde vardır yenmek yenilmek.
Bugün yeniliriz, yarın yeneriz. Spor, dostluk, barış, kardeşliktir.
Önemli olan Mustafa Kemal Atatürk’ ün belirttiği gibi zeki, çevik ve İYİ AHLAKLI OLMAKTIR.

Hakemleri baskı altına alıp, hatalı kararlar verdirerek kazanmamaktır.
Onurlu ikincilik, onursuz birincilikten daha üstündür.

Efsane Yarımcaspor onurlu ve büyük bir takımdır”.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817