MAHALLE AFET GÖNÜLLÜLERİ  İFTARDA BULUŞTU

Gönüllüler, iftar yemeklerini de kendileri hazırladı ve ikram ettiler.

Eczacı Caner Göçmez’in ana sponsor olduğu iftar davetine, Mahalle Afet Gönüllüleri ile Su Üstü Kurtarma Ekibinde yer alan gönüllüler ile konukları katıldılar.

Caner Göçmez’in yaptığı yemek duası ile başlayan iftarda, insan kurtarmak için bugüne kadar saha da yer alan gönüllüler birlikte oruç açtılar ve yine başarılı kurtarmalarla dolu bir yıl dilediler.

Fahri Soyyiğit yaptığı konuşmada, su üstü kurtarma ekibinin 2018 yaz sezonunda rekor sayıda insan kurtarmaya katıldığını ifade ederek, “Bu gurupta yer alan gençlerimizin hepsi gönüllü ve karşılık beklentileri yok. Bir hayat kurtarmanın mutluluğu bize yetiyor. Yeter ki çalışmalarımız da yetkililer bize gereken imkanları ve kolaylıkları sağlasınlar, arkadaşlarımla gurur duyuyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817