banner2779
banner2752
banner2750

MAHALLE GEZİSİ SANAYİ’DE
 İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın göreve geldiğinde başlattığı mahalle inceleme gezileri devam ediyor. Belediye Başkan Vekili İbrahim Bulut’un katıldığı son Sanayi Mahalle gezisine Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Yeğnidemir ve daire müdürleri de katıldı. Mahalle muhtarı Osman Çilingir de inceleme gezisinde hazır bulundu.

Başkan Vekili Bulut ve beraberindekiler, cadde ve sokakları gezerek eksikleri tespit ettiler. Eski Bağdat Caddesi’nde İSU tarafından yapılan çalışmaları da inceleyip yetkililerden bilgi alan İbrahim Bulut, “mahalle inceleme gezileri, sorunların tespiti ve çözümü konusunda çok yararlı oluyor. İzmit Belediyesi olarak halkın arasında olmaya ayrı bir önem veriyoruz” dedi. İnceleme gezisi sırasında Başkan Vekili Bulut, çocuklarla da yakından ilgilendi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751