banner2779
banner2752
banner2750

 MAHALLE İFTALARINA BÜYÜK İLGİ
 MAHALLE İFTALARINA BÜYÜK İLGİ

 

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen mahalle iftarları aralıksız olarak devam ediyor. Her akşam bir mahallede vatandaşlarla birlikte iftar yapan Başkan Doğan son olarak Gültepe ve Fatih Mahallelerinde gerçekleşen iftarlara katıldı. Yaklaşık 1.500 mahalleli ile birlikte iftar yapan Doğan, Ramazan’ın birlik ve beraberlik içinde geçtiğine vurgu yaptı.

 

SOFRADA SAMİMİYET VAR

 

Vatandaşlarla birlikte iftar yapmaktan ve Ramazanın huzur veren ortamında İzmitlilerle birada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Doğan, "Halkımız iftarlarımıza yoğun ilgi gösteriyor. Vatandaşımızın samimi ve sıcak tavrını bu iftar sofralarında görüyorum. Halkımız belki de aynı ortamda aynı sofrada belediye başkanı ile iftar açmanın, yemek yemenin ilk defa tadına varıyor. Halkla yan yana olma arzusunu taşıdığımız iftar programlarımız kardeşliği, sevgiyi, kenetlenmeyi ve birlik duygusunu oluşturuyor." diye konuştu

VATANDAŞ MEMNUN

 

Vatandaşların büyük ilgi gösterdikleri ve memnun olduklarını ifade ettikleri iftar yemeklerinde Ak Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, Gültepe  Mahalle Muhtarı Yusuf  Çevik, Fatih Mahalle Muhtarı Metin Kılıç, İzmit Belediyesi Meclis Üyeleri, İzmit Belediye Başkan Yardımcıları, Ak  Parti  İl ve İlçe yöneticileri de Başkan Doğan’ı yalnız bırakmadılar.

 

İFTAR SONRASI MAHALLEYİ DOLAŞTI

 

Vatandaşlarla birlikte iftar yaptıktan sonra mahalleyi dolaşan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Gültepe Mahallesi’nde oturan Gülizar Korkmaz’ı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Doğan daha sonra Gültepe Gençlik Merkezi’ne giderek buradaki gençlerle sohbet etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751