MAHALLE KÜLTÜRÜ DERİNCE'DE YAŞATILACAK

Eğitim ve Kültür Merkezi

Derince Belediyesi’nin mahalle kültürlerini yeniden yaşatmayı amaçlayarak projelendirdiği ‘Mahalle Konakları’ kapsamında İbni Sina Mahallesi’ne yeni bir sosyal yaşam merkezi kazandırılacak. Mahalle konakları ile sosyal hayata destek olmayı hedefleyen Derince Belediyesi’nin inşa edeceği konak, aynı zamanda eğitim ve kültür merkezi olarak da faaliyet gösterecek.

İhale Tarihi 2 Kasım

Toplam 626 m² inşaat alanına sahip, zemin kat ve bir normal kattan oluşacak olan İbni Sina Mahalle Konağı yapımı için 2 Kasım Perşembe günü saat 14.30’da Derince Belediyesi Meclis Toplantı Salonu Fuayesi’nde ihale düzenlenecek. Eğitim alanından sağlık uygulamalarına, sosyal projelerden kültürel etkinliklere kadar pek çok alanda hizmet verecek olan mahalle konağı tamamlandığı zaman ilçe halkının sosyal yaşamına da önemli oranda katkı sağlayacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817