banner2779
banner2752
banner2750

Mahalle Kültürü Derince’de Yaşatılıyor

İbni Sina Mahalle Konağı’na Ziyaret

Derince Belediyesi’nin mahallelerdeki sosyal ve kültürel hayatı canlandırmak amacıyla hizmete açtığı İbni Sina Mahalle Konağı, farklı alanlarda vatandaşlara en güzel şekilde hizmet veriyor. Resmi açılışı geçtiğimiz günlerde yapılarak hizmet vermeye başlayan İbni Sina Mahalle Konağı’nı bu kez başkanlar ziyaret etti. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, AK Parti Derince İlçe Başkanı İbrahim Şirin ve Derince Belediye Başkan Yardımcısı Osman Ergin’in gerçekleştirdiği ziyarette mahalle konağı gezildi.

Sağlık, Eğitim ve Kültür Uygulamaları

İbni Sina Mahalle Konağı’nı vatandaşların istekleri doğrultusunda hizmete sunduklarını belirten Başkan Bulut, “Mahalle konağımızı planlarken sağlık il müdürlüğümüz, müftülüğümüz ve halk eğitim müdürlüğümüz ile beraber hareket ettik. Şu aşamada aile hekimliğimiz mahalle sakinlerimize sağlık hizmetlerini vermeye başladı. İlçe Müftülüğümüzün 4-6 yaş arası çocuklarımız için sübyan okulu çalışması var. Yine DER-MEK koordinatörlüğünde vatandaşlarımızın talebi doğrultusunda yeni dönemde kurslar açacağız” dedi.

İnsan Odaklı Belediyecilik Anlayışı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da mahalle konaklarının, vatandaşların sosyal yaşamına katkı sunan önemli yapılar arasında bulunduğunu ifade etti. İbni Sina Mahalle Konağı’nı gezen ve çok beğenen Başkan Karaosmanoğlu, “Eğitim, sağlık ve kültür alanında çok amaçlı olarak hizmet verecek olan bu konağımızı hizmete açtığı için belediye başkanımız Haydar Bey’i kutluyorum. Bizim belediyecilik anlayışımız insan odaklı hizmeti esas alıyor. Bu doğrultuda inşa edilen İbni Sina Mahalle Konağı’nın başta bölge sakinlerimiz olmak üzere tüm Derince’ye hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751