banner2779
banner2752
banner2750

MAHALLE MAHALLE SEMİNER DÜZENLEYECEKLER

AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı ve ekibi İzmit’i arşınlamaya devam ediyor. AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanlığı tarafından yapılan programlar kapsamında İzmit’in her mahallesinde seminerler düzenlenecek. Bölgenin taleplerine uygun olarak belirlenen seminerler Kadın Kolları İlçe Başkan Yardımcıları Davranış Bilimleri Uzmanı Hafsa Yıldırım ve Sosyolog Ayla Mercan tarafından verilecek. Bu kapsamda seminerlerin ilki Kuruçeşme Mahallesi’nde başlatıldı. Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı’nın katılımıyla gerçekleştirilen programda 'Çocuklara Kişisel Sınırlar Nasıl Öğretilir' konusu ele alındı.

KADININ EĞİTİMİ ÖNEMLİ

Programda konuşan İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı, teşkilat çalışmalarıyla, vatandaşlarla buluşmalarının yanı sıra, sosyal sorumluluk projeleriyle de aktif olarak programlarına devam edeceklerinin vurgusunu yaptı. Başkan Yazıcı, “Bu programlarımızla kadınlarımızın merak ettiği konular hakkında bilgilendirme yapabiliyoruz. Kadınlarımızın her alanda donanımlı ve eğitimli olması toplumumuz için çok önemli. Tüm alanlarda bilinçlenmelerini sağlamak amaçlarımızdan biridir” dedi.

KİŞİSEL SINIRLAR ANLATILDI

“Çocuklara kişisel sınırları nasıl öğretmeliyiz? “ konusunda önemli açıklamalarda bulunan Davranış Bilimleri Uzmanı Hafsa Yıldırım, çocuklara kişisel sınırlarını nasıl koruyabilecekleri konusunda bilgilendirmede bulundu. Yıldırım,  öncelikle “tehlike ve güven” kavramlarına dikkat çekti. Yıldırım, “Çocuk dünyaya geldiğinde, sınırları tanımaz olarak gelir. Çocuklara bizim öğretmemiz gerekmektedir. Çocuk zamanla bu sınırı alacaktır, sınır koyarken çok katı olmaya gerek yoktur. Koyulan sınırda en önemli özellik, çocuğa koyduğumuz sınırda bir seçenek sunmak” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751