banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Mahmut Civelek: Bu gömlek Sancaklı’ya 3 numara büyük
 

AKP İl Teşkilatı’nın haftalık basın toplantısı parti binasında gerçekleşti. Toplantıda konuşan İl Başkanı Mahmut Civelek gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Yapılan danışma meclisi toplantılarından bahseden Civelek, “Muhalefette değişen bir şey yok. Tek yaptıkları eleştirmek, yapılanları görmemek ve birbirinden başarılı belediye başkanlarının açığını bulmaya çalışmak. Pireyi deve yapıp, pire için yorgan yakma derdindeler. Milleti her şeyden bir haber sanıyorlar. Maalesef karşımızda 10 yıldır bize rakip olacak bir muhalefet bulamadık” dedi.

DERS ALACAKLAR
Ak Parti’nin kendi yaptıklarını göstermeye çalıştığını dile getiren Civelek, “Hedefimiz 13’te 13 ile oylarımızı artırmak. Başbakanımız da bunun yetmeyeceğini söyledi ve oylarımızı artırmamızı istedi. Biz Başbakan’ın talimatı gereği milletimizle ahdimizi yineleyeceğiz. Belediyelerden sadece birkaçını almaya çalışan partilerin kendilerinden büyük parti olarak bahsetmesi yanlıştır. Milletimizi karalayanlar oy avcılığı yapmaya çalışmaktadır. Bu kafa ile daha uzun yıllar milletten sandıktan ders alamaya devam ederler” ifadelerine yer verdi.

9 MİLYON YARDIM
Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun üçüncü kez aday olmasının hayırlı olması temennisinde bulunan Civelek, “Yine ‘Çalışınca Oluyor’ sloganı ile çalışıp oylarımızı artıracağız” şeklinde konuştu. Amatör spor kulüplerine yapılan yardımlardan bahseden Civelek, “Hem İzmit hem de Gebze’de ayrı ayrı tören düzenleyip amatör spor kulüplerimize yardım yapmaya devam edeceğiz. 2004 yılından bu güne bin 855 kulübe 9 milyon tutarında yardım yapılmıştır” dedi. Muhalefetin Alikahya Kadın Doğum Hastanesi ile ilgili eleştirilerine de cevap veren Civelek, “Hastane kapatılmıyor” dedi.

DOLDURUŞTUR
Daha sonra MHP Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Saffet Sancaklı’nın eleştirilerine cevap veren Civelek, “Denizin ortasına cami projesi ile siyasetin ucundan kıyısından geçmediğini gösterdi. Ulaşım projesi açıklaması da dolduruştan başka bir şey değildir. Hırsızlık ve yolsuzluk iddialarına cevap vermem. Karalama üslubu ile milletin gönlüne gireceğini sanmasın. Siyaset ile bu konularda konuşmak ayrı bir şey. Denizin içinde otel olabilirdi” dedi. Civelek, AKP’li belediye başkan aday adaylarını birbirine düşürdüğü iddia edilen anketlere de değindi.

İSYANA SÖZÜM YOK
Civelek,  “Herkes anket yaptırabilir. Anket firması kimseden izin almıyor. Ben kimin ismi var ya da yok diye bilmiyorum. Bunlar çok tartışma götürür” diye konuştu. Gölcük İdman Yurdu ile Dilovası Belediye Spor karşılaşmasında çıkan olaylar ve provokatörlerin olduğu iddiası ile ilgili de konuşan Civelek, “Amatör spor kulübündeki kavga Kocaeli siyasetine girmez. Holiganlar her yerde var” dedi. Karaağaç köylülerinin 2-B arazileri ile ilgili sıkıntılarını da yorumlayan Civelek, “Tepkilere bir şey demiyorum. Ama sonuçta bu araziler devletindir. Bu işler aylar öncesinde bitmiş işler” dedi.

DP ESKİDE KALDI
Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı bir hayli kızdıran, ‘Mescit yıkan, meyhane yapan başkan’ eleştirileri ile ilgili de açıklama yapan Civelek, “Demokrat Parti eskide kalmış. Her ilçede bir belediye başkanının seveni vardır, sevmeyeni vardır. Karamürsel’de böyle bir propaganda yapıldığını ben de görüyorum. Her bir ilçede böyle propaganda olur. Bunlar normal süreçtir. Ama AKP’de aday adaylığı sürecinde hiçbir sıkıntı yok. Normalde bu kadar aday adayının olduğu yerde aday adaylarının birbirlerini kötülemesi lazım ama bizde böyle bir şey yok” şeklinde konuştu.

ÜÇ NUMARA BOL
Belediye başkanlarının belirlenmesinin iki haftayı bulacağını aktaran Civelek, meclis üyelikleri ile ilgili de,  “Genel merkez kendisine gelen isimleri başvurmadığı halde aday gösterebilir. Sadece başvuranlar meclis üyesi olacak diye bir kaide yok” dedi. Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık’la ilgili eleştirilere ve Kartepe isminin rant tepe olarak değiştirilmesini isteyen MHP’lilere cevap veren Civelek, “Hizmetler yüzünüze gözünüze dursun. Nasıl görmezsiniz. Gece gündüz çalışan bir belediye başkanımız var Kartepe’de. Bu gömlek Sancaklı’ya üç numara bol gelir” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826