Mahmut Civelek, CHP’lilere yüklendi! CHP, aday bulamıyor

Civelek konuşmasında;" CHP'li vekil Haydar Akar'ın Cengiz Topel’de uçuşların durduğu eleştirisine cevap veren Civelek, "Cengiz Topel AKP'lilerin değil Kocaelilerin havalimanıdır. Eleştireceğine kendisinin ne gibi bir katkısı vardır diye sormak lazım. Ama böyle sorunların cevabını kendisinden alamazsınız. Bu zihniyetler memleketlere çivi çakmadıkları gibi çivinin rengini beğenmezler" dedi.

İNEKLER YERİNE UÇAKLAR
Akar'ı eleştirerek konuşmasını sürdüren Civelek, "Cengiz Topel'de şuan 5 gün boyunca uçuşlar var. Kendisine ne gibi katkı yaptıysa şehre çıksın açıklasın, ondan sonra konuşsun. Hani inekler otlayacaktı ne oldu orada uçaklar geziyor" dedi. CHP İzmit Belediye Başkan adayı Sefa Sirmen'in, Civelek'i dikkate almıyorum açıklamasına da Civelek cevap verdi.

CİVELEK, CHP'YE YÜKLENDİ
Civelek, "Sirmen'e cevabı benim ilçe başkanım ya da Nevzat Bey verir. Kendisi doğru söylemiş. O benim muhatabım değil, ilçe başkanımın muhatabıdır. Eğer CHP, cesaret bulup da Büyükşehir'e aday gösterirlerse onun cevabını memnuniyetle ben veririm. Daha Büyükşehir'e aday gösteremedin ve hiç iddialı değilsin. Eskilerde belki karşılık bulabilirler, eskimiş siyasetçilerden kimseye fayda gelmez" dedi.

BİRLİK YAPSINLAR
Civelek,  Sirmen'e cevap vererek "Siyasete yeni isimlerin gelmesi lazım. Ya ithal adaylarla ya eskimiş siyasetçilerle ya da aday bulamadıkları zaman üniversiteye çıkıp belki profesör bulup ilgi toplayabiliriz diye uğraşıyorlar. Aday adaylıkları sürecinin tamamlanmasının ardından hani hep birlikte olacaklardı? AKP'nin birlik ve beraberliğini yapsınlar da görelim" diye cevap verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817