Mahmut Civelek: Dersimizi çalıştık
 Antikkapı Restaurant'ta gerçekleştirilen toplantıya AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, Teşkilat Başkanı Mehmet İpşiroğlu, İlçe Başkanları, İl Gençlik Kolları Başkanı Oya Tunçel, İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş, İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Akın, İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muharrem Tutuş ile partililer katıldı. Toplantıda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 3 Ağustos'ta ilimizde gerçekleştireceği miting hakkında bilgi veren AKP İl Başkanı Mahmut Civelek, "Başbakanımızın Cumhurbaşkanlığa yürüyüşe hepimiz tanıklık edeceğiz. Miting için gerekli çalışmalarımızı da tamamladık. 3 Ağustos dersimizi en güzel şekilde vereceğiz" dedi.


Civelek, yaptığı açıklamada, " Huzurlu bir bayram geçirdiğimizi düşünüyorum. İçimizi acıtan sadece Gazze'deki kardeşlerimizin uğradığı katliam. İsrail sadece onları katletmek ile kalmayıp hastane okul elektrik santrallerine kadar vuruyorlar. Türkiye'nin birliği beraberliği gücü onlara da örnek olsun. Onlar da Türkiye olsun diye dua ediyoruz. Biz buralara kolay gelmedik. 2007 yılındaki referandumda teşkilatlarımızın çalışması ve milletimizin sahip çıkması ile tüm bunları başardık. Tabela partisi olan, milletin gönlünde yer almayan partilerden oluşmuş olanlar çatı adayının yanında, bizim arkamızda ise milletimiz var" diye konuştu.

Muhalefet partilerinin çatı adayı olarak belirlediği Ekmeleddin İhsanoğlu'nun Çanakkale Şehitliği gezisi sırasında İstiklal Marşı ile ilgili söylediklerine de değinen Civelek, " Çatı adayına bakıyoruz. Mehmet Akif Ersoy'un babasının yakın arkadaşı olduğunu söylüyor. Ancak kendisi İstiklal Marşı'nın Çanakkale Şehitleri'ne yazıldığını zannediyor. Beş dil bilmesine rağmen de gönül dilimizi çok konuşamayan bir adam. Teşkilatlar olarak işimiz zor değil. Ancak bu çok çalışmamızı engellemesin. Miting ile ilgili çalışmalarımızı yaptık, dersimizi çalıştık. İnşallah 3 Ağustos'ta dersimizi en güzel şekilde vereceğiz" ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817