banner2779
banner2752
banner2750

Mahmut Civelek: Kocaeli CHP iktidarı ile sallandı
Ak Parti il toplantısı parti binasında gerçekleşti. Toplantıdan önce basın mensupları ile bir araya gelen İl Başkanı Mahmut Civelek, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.  Havaların soğumasına karşın siyasetin her geçen gün ısındığını kaydeden Civelek, “İnşallah çok yakında 13 adayımızla çalışmaya başlayacağız” dedi.  Hükümetin hafta sonu Diyarbakır zirvesi ile ilgili konuşan Civelek, “Türkiye bölünmüyor, büyüyor. Burada kardeşliği işlemeye çalışıyoruz. Biz birlikte ve yeni Türkiye’yiz. Artık memleketimizde oluk oluk kan akmıyor. Barış ve kardeşlik var” dedi.


KUŞKAN’A AÇIKLAMA ÇAĞRISI
Dersim Katliamından sonra asılan Seit Rıza’nın 18 Kasım ölüm yıldönümüne de değinen Civelek, “Keşke CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan da bu konu ile ilgili bir şeyler söylese” çağrısında bulundu. Daha sonra yerel siyasete geçerek CHP Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olması beklenen Ensar Öğüt’ün açıklamalarına cevap veren Civelek, “Buraya gelince pamuktan bahseder olmuş. Kocaeli bir depremle bir de CHP iktidarı ile sallanmıştı. Biz daha önce nelerin yapılmadığını, nelerin nasıl yapıldığını çok iyi biliyoruz” şeklinde konuştu.

NABİ AVCI GELİYOR
Çarşamba günü Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı’nın ilimize geleceği haberini veren Civelek, Pazar günü saat 10.00’da Antikkapı Restotan’da 66. il danışma toplantısı yapılacağını söyledi. Bütün aday adayları ile bir arada çalışma yaptıklarını ifade eden Civelek, “Aday adaylarımız arasında çok güzel ilişkiler var. SKM’mizde çalışıyor. Amacımız her bir eve girmek. AKP seçimle çalışan bir parti değil. Siyasi aktörlerimizin tamamı sahada” dedi. Civelek, “Temayülü bitmiş Büyükşehirle görüşülüyor. Sıra ilçelerde. Yakın zamanda da kamuoyu yoklaması olacak” diye konuştu.

KOLTUK SEVDAMIZ YOK
Ak Parti’nin oy oranlarında artış olduğunu belirten Civelek, “Temayül sonuçlarını ben bile bilmiyorum. Merak da etmiyorum. Temayülle ilgili yazılan çizilen her şey asılsız. Siyasetten ben gittim görüştüm Ankara tamam gibi şeyler yazılabilir. Bunların tamamı tahminden öteye gitmez. Hiçbir ilçemizin adayı belli değil. Herkesin bir fikri olabilir” diye konuştu. Aday gösterilemeyen aday adaylarının başka partiden aday olacağı iddialarını da yanıtlayan Civelek, “Ak Parti’de aday adayı olmuş kimsenin başka partiden aday olacağını düşünmüyorum biz de koltuk derdi yok” açıklamasında bulundu.

ÇOK ŞEY YAPTIK
Konuşmasına devam eden Civelek, “Ak Parti’nin aday göstermediği kişi kamuoyu yoklamasından çıkmamış demektir. Dolayısıyla başka partiye geçmeleri gibi derdimizde yok” dedi. Hızlı trenin gecikmesi olağan şeylerdir. Bu şartlarla alakalıdır, parayla pulla alakası yok. Biz bu güne kadar hiç bahsetmediğimiz birçok şey yaptık. Vaadimiz olmayan birçok battı çıktı yaptık. Bunları önem sırasına koyduk. Şimdi hafif raylı sistem şart oldu. O yüzden vaatlerimiz arasına aldık. Biz yaptıklarımızı sayacak olursak çok icraatımız var. Önümüzdeki dönemde yapacaklarımızı açıklayacağız” dedi.

EĞİTİM KRİTERİ
Ataması geçen hafta yapılan Karamürsel ile Körfez ilçe başkanının şuanda yönetimlerini kurma hazırlığında olduklarını belirten Civelek, “Yeni arkadaşları yönetime katmak isteriz. Meclis üyeliği için yeni yeni kişileri siyasete kazandırmak isteriz. Dilovası’nda çalışmamız devam ediyor. Başbakanımız eğitim kriterine takıldı. Üniversite mezunu olmasını istiyor. Bu yüzden ora ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor” ifadelerine yer verdi. Yine muhalefetin haksız rekabet olduğu yönünde açıklamalarına cevap veren Civelek, özellikle Büyükşehir’de seçim kazanamamak gibi bir sorunlarının olmadığını yineledi. Civelek, “Tek eksiğimiz muhalefet” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751