MALİ MÜŞAVİRLER, MALİYECİLERİN VERGİ HAFTASINI KUTLADILAR
 Körfez Tütünçiftlik’te yer alan Kızılkaya Lezzet Dünyası’nda düzenlenen kutlamada, Orhan Bozkurt ve yönetimi ev sahipliği yaparken, Körfez Vergi Dairesi Müdürü Hasan Kaya, Müdür Yardımcısı Semra Güneş ve daire amirleri katıldılar. Çay ve kurabiye eşliğinde yapılan kutlama etkinliğinde, 27. Si yapılan Vergi Dairesi Haftası nedeniyle yapılanlar anlatıldı. Bu arada, oda üyesi mali müşavirler, yaşadıkları sıkıntıları aktararak, bilmek istenen müfredat değişikliklerini sordular.

Yapılan sohbet sırasında, yaşanan ekonomik sıkıntıların mükelleflerin ödemelerine yansıması ve daha önceki yıllara oranla tahsilatta düşmeler olduğu konuşuldu. Bankaların, 4 aydır kredi vermekte zorluk çıkarttıkları, bunun da piyasaya olumsuz yansıması da mali müşavirler tarafından dile getirildi. Verimli sonuçlar veren sohbetten sonra, Vergi Dairesi Müdürü Hasan Kaya, mali müşavirlere hafta nedeniyle hazırlanan rozetleri taktı. Etkinlik sonrasında da mali müşavirler, vergi dairesi yetkililerini 1 Mart’ta ki Mali Müşavirler Haftası’na davet ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817