M.ALİPAŞALI GENÇLER SİRMEN'İ ZİYARET ETTİ

Sirmen'i ziyaret eden gençler Sirmen ile bol bol sohbet etti. Gençlerin sorunlarını dinleyen Sirmen'e bugüne kadar hiç CHP'ye oy çıkmayan mahalle gençleri  karşılık istemeden oy sözü verdi.
M.ALİPAŞALI GENÇLER SİRMEN'E SÖZ VERDİ
Gençlerle sohbet eden Sirmen, gençlerin sorunları dinleyerek fikirlerini aldı.Bugüne dek CHP'ye hiç oy çıkmayan mahallenin gençleri Sirmen'e gerçekleştirdikleri ziyarette karşılık istemeden oy sözü verdi. Gençler sorunların Sefa Sirmen ile son bulacağını dile getirerek Sirmen'i başkan olarak görmek istediklerini dile getirdi.
HER ŞEY SİZİN İÇİN
SKM'de gerçekleşen ziyarette gençlerle sohbet eden Sirmen, onların varlığının çok önemli olduğunu ve gençlere verdiği değerden bahsederek, 'Ben sizin için her şeyi yapmaya hazırım. Gençler benim için çok önemli, çok değerli. Sizler için yapılacak ne varsa, talepler ne ise ben bunları karşılamaya kazırım. Her şey sizin için.' dedi. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817