Malo’dan Örnek Çalışma!

Kentin en tanınmış mali müşavirlerinden biri olan, özellikle sivil toplum alanında yaptığı çalışmalar, hayata geçirdiği projelerle dikkat çeken Hasan Malo’nun başkanlığını yürüttüğü Kızılay Derince Şubesi yöneticileri, geçtiğimiz günlerde TEM Otoyolunda yaşanan trafik kazasında yardıma koştu.

MALO HERKESE YETİŞTİ

30 aracın karıştığı ve 20 kişinin de yaralandığı kaza nedeniyle oluşan araç kuyruğu ise 5 kilometreyi buldu. Kaza sırasında polis, itfaiye ve sağlık ekipleriyle iş birliği içinde çalışan Şube Başkanı Hasan Malo ve yönetimi, örnek bir çalışmaya imza attı. Yoldan geçen araç sahiplerine su ikramında bulunan Malo, aynı zamanda ekibi ile birlikte kaza nedeniyle oluşan çöpleri topladı, ekiplere bu konuda yardımcı oldu. Çalışma nedeniyle yetkililer ve araç sahipleri Kızılay Derince Şube Başkanı Hasan Malo ve ekibine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817