Manşet haberimize savcılık soruşturma açtı
 AK Parti Körfez Belediye Başkan aday adayı ve AVM Yöneticisi Aynur Vergili’nin kardeşi Cüneyt Vergili’nin ölümü ile ilgili soruşturma açıldı.

Bilindiği gibi, Aynur  Vergili’nin kardeşi Cüneyt Vergili (25), İstanbul’da tedavi için gittiği hastanede, test sonuçları gelmeden kemoterapi tevdisine başlanmıştı. İddiaya göre aşırı dozda ilaç yüklemesi sonrasında da kalbi dayanamamış ve vefat etmişti. Olaydan sonra Aynur Vergili hastane yönetimi ve tedaviyi yapan doktor hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

Bakırköy Adliyesi’nde yapılan başvuru savcılık tarafından kabul edildi ve hastane ile doktorlar hakkında soruşturma başlatıldı. Yapılacak olan soruşturma sonrasında ihmal ve tedbirsizlik sonrası ölüme sebebiyet vermek suçuyla dava açılabilecek.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817