MANSUROĞLU’NDAN ÖRNEK İŞLETME

Körfezkent 4. Etap 1930 adada, Coffega Cafe adlı iş yerinin açılışını görkemli bir şekilde gerçekleştiren Mansuroğlu, bu alanda iddialı olduğunu bir kez daha gösterdi.

Açılışa, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez Esnaf Odası Başkanı Yahya Öztürk, Saadet partisi Körfez İlçe Başkanı Ömer Faruk Coşkun, İYİ Parti Körfez İlçe Başkanı Cahit Sürüm, meclis üyeleri, siyasi parti yöneticileri ve kalabalık davetli gurubu katıldı.

Ufuk Mansuroğlu, daha önce de yarımca Mimar Sinan Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde bir işletme açmış ve daha sonra yeni çalışmalar nedeniyle devretmişti.

Açılışı yapılan Coffega Cafe adlı iş yeri, kabalık ve güler yüzlü personeli, bol çeşitleri, sıcak, soğuk içecek türleri, ferah iç yapısı ile Körfezkent’te marka olmaya aday bir işletme olarak beğenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817