MARDİNLİLER'DE İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

Güneri’den konuklarına teşekkür

Derince’nin önde gelen sivil toplum kuruluşları arasında yer alan Marmara Mardinliler Sosyal Yardımlaşma Derneği'nde gerçekleşen istişare toplantısı son derece verimli geçti. Dernek başkanı Ekrem Güneri ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleşen görüşmeye AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, AK Parti Derince İlçe Başkanı İbrahim Şirin ve Derince Belediyesi Meclis Üyesi Nurhan Baytak katıldı. İl ve ilçe genelinde yapılan çalışmaların değerlendirildiği toplantıda ilk konuşmayı yapan Dernek başkanı Ekrem Güneri, hizmetlerden ve katılımlarından dolayı konuklarına teşekkür etti.

Derince’miz cazibe merkezi haline gelecek

Toplantıda bir selamlama konuşması yapan AK Parti Derince İlçe Başkanı İbrahim Şirin, ilçe yönetimi olarak yeniden göreve seçildiklerini belirterek STK’larla istişarenin kendileri için önem arz ettiğini ifade etti. Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut da konuşmasında, ilçede hizmete sundukları projelere vurgu yaparak, “Son olarak Yenikent’e inşa edeceğimiz Hoca Ahmet Yesevi Camiimizin temelini attık. Kültür merkezleri, viyadükler ve spor merkezleri ile Derince’miz adeta bir cazibe merkezi haline gelecek” dedi. AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün de yaptığı konuşmada gündem ile ilgili mesajlar vererek, “Ülkemizi içerden ve dışardan kuşatmak isteyen hainlere karşı Cumhurbaşkanımız önderliğinde mücadele veriyoruz. Türkiye’miz her alanda büyümeyi ve gelişmeyi sürdürüyor. Ülkemizin ilerlemesini istemeyenlere karşı hep birlikte mücadele etmeye devam edeceğiz” dedi.

BİRLİKTE: Derince’nin önde gelen sivil toplum kuruluşları arasında yer alan Marmara Mardinliler Sosyal Yardımlaşma Derneği'nde gerçekleşen istişare toplantısı son derece verimli geçti.

KATILIM: Marmara Mardinliler Sosyal Yardımlaşma Derneği'nde gerçekleştirilen istişare toplantısına katılım yoğun oldu.

KONUŞMALAR 1-2-3: İl ve ilçe genelinde yapılan çalışmaların değerlendirildiği toplantıda yapılan konuşmalarda önemli mesajlar verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817