Mardinliler Derince’de Buluştu

Yöresel İkramlar Gerçekleşti

Merkezi Derince Deniz Mahallesi’nde bulunan ve faaliyetlerini yoğun bir şekilde sürdüren Marmara Mardinliler Sosyal Yardımlaşma Derneği, bu kez bir kaynaşma gecesi organize etti. Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde düzenlenen gecenin ev sahipliğini Marmara Mardinliler Derneği Başkanı Ekrem Güneri ve yönetim kurulu üyeleri yaparken, etkinliğe AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Adnan Turan, MHP Derince İlçe Başkanı Zeki Omurca, meclis üyeleri, muhtarlar, kaymakamlık ve belediye daire müdürleri, STK temsilcileri, iş adamları ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Mardinlileri bir araya getiren programda sanatçılar Mahmut Mardinli, Hasan Çuha ve Erdal Bağcı,  seslendirildikleri eserlerle etkinliğe renk katarken, yine gece boyunca Mardin iline ait yöresel yemek ikramları gerçekleşti.

Birlik ve Beraberlik Mesajları

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Marmara Mardinliler Derneği Başkanı Ekrem Güneri, ''Mardin’in gururu olan AK Parti İl Başkanımız Abdullah Eryarsoy ve Derince Belediye Başkanımız Ali Haydar Bulut’a bu özel gecenin oluşumunda sağladıkları katkılar nedeniyle teşekkür ediyorum. Kocaeli’deki birlik ve beraberliğimizin göstergesi olan bu gecede hemşerilerimizle bir arada bulunmaktan dolayı mutluyuz” dedi. Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut ise yaptığı konuşmada “Marmara Mardinliler Derneği, Derince'mizde her zaman birlik ve beraberliğin temsilcisi olmuştur. Bizler bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da STK’larımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy da yaptığı konuşmada, ''Aslen Mardinli bir kardeşiniz olarak bu gecede emeği geçen herkese canı gönülden teşekkür ediyorum. Umarım bu geceler daim olur ve birlik beraberliğimiz sonsuza dek devam eder” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817