MARKA BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

AK Parti Kocaeli Milletvekili ve TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyon Başkanı Azize Sibel Gönül, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı'nı (MARKA) ziyaret ederek çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Gönül burada çalışanlar ile uzun süre sohbet etti.

 

Ahmet YARAR

 

MARKA'dan yapılan açıklamada, Genel Sekreter Fatih Akbulut, milletvekili Gönül’e, Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu ve Yalova'da yapılan mali, teknik ve doğrudan faaliyet destekleri ve diğer projelerle ilgili bilgi verdiği belirtildi.

MARKA BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

Gönül'in de ziyarette, MARKA'nın yaptığı çalışmaların önemine ve hükümetin bölgenin kalkınması için verdiği desteklerin çeşitliliğine dikkati çekerek, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı, bölgenin her yönden hızla ve sürdürülebilir kalkınması için önemli bir rol oynadığını söylediği bildirildi.

KADINLARIMIZ ÖZVERİLİ ÇALIŞIR

MARKA Genel Sekreteri Fatih Akbulut’tan uzun süre çalışmalar ile ilgili bilgi alan Gönül çalışan kadınlar ve hakları konusunda;” Kadınlarımızın iş hayatında yer alması bizim ülke olarak ilerlememiz konusunda çok önemli. Kadınlarımız özverili ve başarılı çalışıyor. Her yerde daha fazla imkan tanınmalı dedi.

Daha sonra MARKA’ bünyesinde çalışan kadınlar ile uzun süre sohbet eden Gönül, çalışan kadınların hakları konusunda bilgi verdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817