banner2779
banner2752
banner2750

Marketçinin katil zanlısı Yakalandı.

Kocaeli Çayırova İlçesi Özgürlük Mahallesinde 28 Mayıs günü  meydana gelen olayda, Bekir Budak isimli market sahibi, işlettiği markette silahla vurularak öldürülmüştü. Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Market güvenlik kamerası ve çevredeki güvenlik kameraları incelemeye alındı. Yapılan incelemelerde olaydan bir gün önce iş yerine gelen şüpheli bir şahıs olduğu görüldü.  Şahısın markete girip bir şey almaması, ayrıca markete girdikten ve çıktıktan sonraki hareketleri polisi şüphelendirdi.

Bunun üzerine şühhelenilen şahıs takibe alındı. Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Ekipleri ile Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğünün ortak çalışması sonucu,  olaydan bir gün önce markete gelerek bir şey almadan çıkan şahısın olay yerinde keşif yaptığından şüphelenen polis, eşkâlini belirlediği şahsı takibe aldı. 

Takip sırasında H.K isimli şahısın, kedisine ait bir silah satmaya çalıştığı bilgilerine ulaşan polis, alıcı kılığına girerek buluşma sırasında şahısın gözaltına alındı. Polis şâhısı gözaltına alıdıktan sonra yapmış oldukları incelemede, şahısın satmaya çalıştığı silahın olayda kullanılan silah olduğunu belirledi. 3 Haziran  günü  gözaltına alınan  H.Knin ifadesinde  olaydan bir gün önce Bekir Budak’a ait markete giderek keşif yaptğını kabuş ettiği ve maddi sıkıntılar nedeniyle olayı gerçekleştirdiğini  beyan ettiği öğrenildi.   Adliyeye sevk edilen H.K tutuklanarak Kandıra Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751